Minutkové maso
20 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 50gramůTuk
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMajoránka
- 1kusCibule
- 0,13litrVývar z hovězích kostí
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
534 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Dobře odleželé, omyté maso nakrájíme na tenké plátky.
- 2Na pánvi rozehřejeme tuk a opečeme v něm maso a na nudličky nakrájenou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vše zaprášíme moukou. Zalijeme vývarem a necháme přejít varem.
- 3Ihned podáváme. Vhodné přílohy jsou noky, nudle nebo rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.