Minutkový guláš s lečem
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 2lžíceOlej rostlinný
- 4lžíceLečo sterilované
- 2kusyFeferony
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zprudka opečeme na oleji.
- 2Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přisypeme mletou papriku, přilijeme vývar, přidáme nasekané feferonky, lečo, sůl, pepř a krátce podusíme.
- 3Guláš rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.