Minutkový guláš s lečem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zprudka opečeme na oleji.
  • 2
    Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přisypeme mletou papriku, přilijeme vývar, přidáme nasekané feferonky, lečo, sůl, pepř a krátce podusíme.
  • 3
    Guláš rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.