Mladá karotka glazovaná
30 min.
Ingredience
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaCukr krupice
- 5gramůPetržel - nať
- 600gramůKarotka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Mladé(baby)karotky omyjeme, očistíme a zalijeme vodou. Přidáme máslo, sůl, cukr a pomalu pod pokličkou dusíme doměkka.
- 2Když se voda odpaří, měly by karotky být měkké a lesklé směsí vlastní šťávy, másla a cukru.
- 3Glazované karotky podáváme s nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.