Mléčný jablečnohruškový chléb
196 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 100gramůJablka
- 100gramůHrušky
- 60gramůMáslo čerstvé
- 130mililitrůMléko plnotučné
- 40gramůCukr krupice
- 2gramyAnýz mletý
- 2gramyHřebíček
- 2gramySkořice mletá
- 2gramyPepř bílý
- 2gramyMuškátový oříšek
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, koření, hladkou mouku a na kousky nakrájené ovoce bez pecek. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.