Mleté biftečky s hořčicí
35 min.
Ingredience
- 250gramůVepřový výřez
- 200gramůHovězí výřez
- 1kusCibule
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 4kusyRohlíky bílé
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
56 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky a umeleme. V míse smícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí, se žloutky, solí a pepřem. Vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme menší ploché placičky. Obalíme je v hladké mouce a na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách.
- 3Hotové biftečky na talířířch potřeme hořčicí.
- 4Podáváme s čerstvým bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.