Mleté biftečky s hořčicí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
56 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky a umeleme. V míse smícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí, se žloutky, solí a pepřem. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme menší ploché placičky. Obalíme je v hladké mouce a na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách.
  • 3
    Hotové biftečky na talířířch potřeme hořčicí.
  • 4
    Podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.