Mleté hovězí maso v listovém těstě
35 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso mleté
- 200gramůListové těsto
- 250gramůStrouhanka
- 2lžičkyKoření Italia
- 1lžičkaKoření Mleté maso
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceSezam - semena
- 150gramůKečup
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1249 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
51 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením.
- 2Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a položíme na plát listového těsta, který stočíme do rolády, okraj potřeme vejcem a přitiskneme. Roládu rozkrojíme na 4 kusy.
- 3Na plech položíme pečící papír a na něj rozložíme roládky, které potřeme rozšlehaným vejcem, zasypeme sezamovými semínky a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme dozlatova 15-20 minut.
- 4Upečené roládky si namáčíme do kečupu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.