Mleté hovězí maso v listovém těstě

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1249 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
51 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením.
  • 2
    Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a položíme na plát listového těsta, který stočíme do rolády, okraj potřeme vejcem a přitiskneme. Roládu rozkrojíme na 4 kusy.
  • 3
    Na plech položíme pečící papír a na něj rozložíme roládky, které potřeme rozšlehaným vejcem, zasypeme sezamovými semínky a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme dozlatova 15-20 minut.
  • 4
    Upečené roládky si namáčíme do kečupu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.