Mleté jehněčí po indicku

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
646 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
33 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Osmažíme na troše tuku, dokud nezezlátne. Česnek oloupeme a utřeme. Přidáme jej k cibuli společně se všemi nakrájenými ingrediencemi (kromě hrachu, koriandru a rajčat). Celou směs náležitě osmažíme.
  • 2
    Do pánve vložíme nakrájená rajčata a mleté jehněčí, promícháme, osmahneme a přiklopíme pokličkou. Celou směs následně necháme dusit. Občas podléváme vodou.
  • 3
    Hrách opláchneme a necháme jej v 1 dl vody uvařit. Když je hrách hotový, vyklopíme jej na talíř a přidáme mleté jehněčí. Ozdobíme pokrájeným koriandrem a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.