Mleté kapří řízky

47 min.
Evropa
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
995 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
94 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
611 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kapra stáhneme kůži, omyjeme jej, vykostíme a umeleme s cibulí.
  • 2
    Přidáme mouku, vejce a rozpuštěné máslo, hmotu osolíme, opepříme, dobře promícháme, vytvoříme váleček, který dáme do ledničky na 1 hodinu odpočinout.
  • 3
    Z válečku vytvoříme 6 úhledných řízků, které osmažíme na oleji.
  • 4
    Podáváme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.