Mleté maso se zeleninou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
37 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
18 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, spolu s nasekaným česnekem vsypeme na rozpálený olej. Krátce osmahneme a přidáme mleté maso. Smažíme, dokud se nevytvoří hrudky, osolíme a opepříme. Maso zalijeme vývarem, přidáme očištěnou mrkev nakrájenou na plátky, okapaná rajčata a tymián. Vše vaříme asi 15 minut. Chvíli před koncem varu vložíme okapanou kukuřici, fazole a růžičkovou kapustu. Podle chuti pokrm přisolíme a opepříme.
  • 2
    Podáváme s česnekovou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.