Mleté maso se zeleninou
55 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 300gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300mililitrůVývar zeleninový
- 1lžíceTymián sušený
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 600gramůKapusta růžičková
- 400gramůMrkev kořen
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
37 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
18 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, spolu s nasekaným česnekem vsypeme na rozpálený olej. Krátce osmahneme a přidáme mleté maso. Smažíme, dokud se nevytvoří hrudky, osolíme a opepříme. Maso zalijeme vývarem, přidáme očištěnou mrkev nakrájenou na plátky, okapaná rajčata a tymián. Vše vaříme asi 15 minut. Chvíli před koncem varu vložíme okapanou kukuřici, fazole a růžičkovou kapustu. Podle chuti pokrm přisolíme a opepříme.
- 2Podáváme s česnekovou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.