Mleté vepřové maso s pórkem
40 min.
Ingredience
- 750gramůVepřová plec
- 750gramůPórek
- 50gramůSádlo škvařené
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
51 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso najemno umeleme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a osmahneme.
- 2K masu a cibuli přidáme omytý, nadrobno nakrájený pórek a opékáme tak dlouho, dokud se cibule zcela neztratí. Nakonec směs podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.