Mletý biftek s chřestem a kulatými bramborami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
4 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykrajovátkem vykrojíme z brambor kuličky, které uvaříme ve slané vodě.
  • 2
    Očistíme a omyjeme chřest a odřízneme tvrdší konce. Uvaříme doměkka v osolené vodě.
  • 3
    Na troše oleje opečeme z obou stran bifteky - můžeme i ugrilovat v troubě.
  • 4
    Na talíř pokládáme chřest, na něj biftek překrojený na dvě půlky a doplníme bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.