Mletý biftek s chřestem a kulatými bramborami
50 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory
- 600gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOlej stolní
- 500gramůChřest bílý
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
4 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vykrajovátkem vykrojíme z brambor kuličky, které uvaříme ve slané vodě.
- 2Očistíme a omyjeme chřest a odřízneme tvrdší konce. Uvaříme doměkka v osolené vodě.
- 3Na troše oleje opečeme z obou stran bifteky - můžeme i ugrilovat v troubě.
- 4Na talíř pokládáme chřest, na něj biftek překrojený na dvě půlky a doplníme bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.