Mletý steak po italsku

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Osolíme je, opepříme a zformujeme do dvou steaků. Maso opečeme v horkém oleji po obou stranách.
  • 2
    Omytá rajčata osušíme, nakrájíme na dílky a pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem.
  • 3
    Steaky přendáme na nahřáté talíře a obložíme mozzarellou nakrájenou na plátky, překrojeným plátkem šunky, dílky rajčat a meduňkou.
  • 4
    Podáváme se špagetami nebo s toastovým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.