Mník po mlynářsku

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mníka nakrájíme na řízečky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme lžíci másla a řízečky osmažíme po obou stranách. Řízečky vyndáme z pánve a upravíme na talíře. Na pánev ke zbylému máslo přidáme ještě dvě lžíce másla, rozehřejeme a řízečky na talířích přelijeme. Nakonec pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.