Monacký salát

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
270 mg
Cukr
572 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybky grundle vložíme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byly zcela ponořené, vodu osolíme a přivedeme k varu. Vaříme asi 8 minut, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Vajíčka vaříme natvrdo asi 8 minut, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
  • 3
    Grundle upravíme na dezertní talířky, na ně poklademe kostičky vajíček, zakapeme kvalitním olejem, octem, bílým vínem, osolíme a opepříme. Nakonec posypeme posekanými čerstvými bylinkami.
  • 4
    Rybky podáváme dobře vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.