Moravské flíčky

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
2 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V dostatečném množství osolené vody uvaříme flíčky, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V kastrolu na sádle osmažíme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájené moravské uzené maso. Vše promícháme s kysaným zelím a prohřejeme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Na talíře rozdělíme uvařené flíčky, do středu upravíme připravenou směs, posypeme čerstvou majoránkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.