Moravský kapr

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
57 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mraženou zeleninu chvíli povaříme v osolené vodě.
  • 2
    Kapra zbaveného kůže opečeme na másle, vykostíme a nakrájíme na kousky. Přidáme mletou šunku (nebo uzené maso), vařenou zeleninu, vejce, kyselou smetanu a podle chuti sůl. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Směs vložíme do olejem vymaštěné zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.