Moravští ptáčci na pivu
105 min.
Ingredience
- 4plátkyHovězí maso zadní
- 4lžíceZelí kysané
- 1kusKlobása Dunajská
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 2lžíceSádlo vepřové škvařené
- 1kusCibule
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
442 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso naklepeme, osolíme, opepříme, na třetinu plátku položíme lžíci kysaného zelí a čtvrtinu klobásy. Plátek zavineme, sepneme jehlou, obalíme v mouce a vložíme na zpěněnou cibuli, kterou jsme nakrájeli nadrobno. Maso osmažíme na sádle ze všech stran, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.