Mořská ryba s jogurtem a sýrem
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůMořská štika - filety
- 1kusJogurt bílý
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 2stroužkyČesnek
- 80gramůSýr Eidam cihla 30%
- 4kusyRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Mírně necháme rozmrazit rybu a na kostky nakrájíme a osolíme. Nastrouháme sýr.
- 2Omyjeme papriky a rajčata a nakrájíme na plátky.
- 3Smícháme vejce s nastrouhaným sýrem a jogurtem.
- 4Oloupeme a prolisujeme česnek.
- 5Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
- 6Vymažeme pekáč a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem.
- 7Na rybu klademe kolečka cibule, rajčat a paprik.
- 8Osolíme a zalijeme vejci se sýrem a jogurtem.
- 940 minut zapékáme ve vyhřáté troubě a podáváme s bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.