Mořská štika s ananasem na kari

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
24 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné ananasy nakrájíme na malé kostičky. Rybí maso nakrájíme na proužky a vložíme do marinády z citrónové šťávy, kari, soli a pepře. Necháme asi hodinu odležet, opečeme za občasného zamíchání na olivovém oleji, po 3 minutách vyjmeme a necháme v teple. V téže pánvi krátce opečeme nadrobno nasekanou cibuli a tenké proužky chilli papriček, přidáme ananas, podlijeme bílým vínem a krátce provaříme. Zalijeme smetanou, dochutíme a rozdělíme na talíře. Nahoru navrstvíme rybí proužky, posypeme koriandrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.