Mořská štika smažená v česnekovém těstíčku
20 min.
Ingredience
- 2lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 600gramůMořská štika - filety
- 1lžíceOlej rostlinný
- 200mililitrůOlej stolní
- 1kusVejce slepičí
- 5stroužkůČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
54 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
131 mg
Cukr
174 mg
Postup přípravy
- 1Porce štiky omyjeme a osušíme.
- 2Z vejce, oleje, solamylu a česneku utřeného se solí umícháme těstíčko a porce v něm namáčíme. Ihned smažíme na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
- 3Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.