Mořská štika v sýrové strouhance
23 min.
Ingredience
- 600gramůMořská štika - filety
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 45%
- 100gramůStrouhanka
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKoření na ryby
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
42 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
600 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mírně rozmraženou rybu osolíme, posypeme kořením na ryby, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.
- 2Ryby smažíme na rozpáleném oleji, po chvíli teplotu snížíme a dosmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.