Mořská štika zapečená s česnekem a cibulí
33 min.
Ingredience
- 800gramůMořská štika - filety
- 1lžičkaKoření na ryby
- 2kusyCibule
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 3lžíceOlej rostlinný
- 4stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
955 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybu naporcujeme, posolíme, zaprášíme kořením na ryby a na dvou lžících oleje na pánvi po obou stranách osmažíme. Poté porce vložíme do pekáče vymazaného lžící oleje, pokryjeme plátky cibule a rozdrceným česnekem. Porce zalijeme rozšlehaným vejcem, zasypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme, až sýr zezlátne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.