Mořské plody s fenyklem a smetanou
32 min.
Ingredience
- 500gramůMořské plody mix
- 750gramůFenykl sladký - hlíza
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůFenykl čerstvý
- 25gramůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
5 g
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Fenyklovou hlízu očistíme a nakrájíme na nudličky. Mořské plody nasypeme do pánve na rozpálený olej, přidáme fenykl a smažíme zvolna 20 minut do měkka. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou provaříme, odstavíme.
- 2Pokrm rozdělíme do misek, posypeme posekaným chmýřím fenyklu a teplý podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.