Mořský ďas a nákyp z cibule a pampelišky

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny rozmixujeme s kapkou citronové šťávy.
  • 2
    Stonky cibulek nařízneme, oddělíme několik listů a cca 2min je blanšírujeme ve vroucí osolené vodě.
  • 3
    Zbylé části cibulek nakrájíme na plátky, pampelišky nasekáme nahrubo. Společně orestujeme na lžičce rozpáleného oleje, zakryjeme a 5min podusíme na mírném ohni. Ochutíme solí a slijeme vodu.
  • 4
    Vymazanou formičku vyložíme cibulkovými listy, naplníme zeleninou a upěchujeme. Přesahující listy přehrneme dostředu a uchováme v teple.
  • 5
    Rybu nakrájíme na plátky, potřeme olejem a několik minut z obou stran orestujeme na rozpáleném grilu.
  • 6
    Dochutíme zbytkem oleje, solí a tymiánem, přemístíme na talíř, doplníme nákypem a mističkou malinové omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.