Mořský ďas s restovanou zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme a nakrájíme na podkovy, mletý bílý a černý pepř smícháme s mletou paprikou a mletým anýzem. Kořením ochutíme rybu, vložíme do trouby nebo pod gril a upečeme.
  • 2
    Omytou okurku rozkrojíme podélně, vyškrábneme semínka a nakrájíme na plátky, rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kostičky, zázvor, sušená rajčata také nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka. Všechnu zeleninu vložíme do pánve na rozpálený olej a krátce orestujeme.
  • 3
    Zeleninu necháme vychladnout, přimícháme posekaný koriandr, osolíme, rozdělíme do talířů a navrch položíme porce ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.