Mořský ďas s restovanou zeleninou
40 min.
Ingredience
- 800gramůMořský ďas
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 1gramPepř bílý
- 1gramPepř černý mletý
- 1gramAnýz mletý
- 400gramůOkurka salátová
- 200gramůRajčata
- 50gramůCibulka jarní
- 5gramůKoriandr čerstvý
- 30mililitrůOlej olivový
- 8gramůSůl
- 40gramůRajčata sušená sterilovaná
- 12gramůZázvor celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme a nakrájíme na podkovy, mletý bílý a černý pepř smícháme s mletou paprikou a mletým anýzem. Kořením ochutíme rybu, vložíme do trouby nebo pod gril a upečeme.
- 2Omytou okurku rozkrojíme podélně, vyškrábneme semínka a nakrájíme na plátky, rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kostičky, zázvor, sušená rajčata také nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka. Všechnu zeleninu vložíme do pánve na rozpálený olej a krátce orestujeme.
- 3Zeleninu necháme vychladnout, přimícháme posekaný koriandr, osolíme, rozdělíme do talířů a navrch položíme porce ryby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.