Mořský ďas se zázvorem, chilli a jarními cibulkami
25 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej slunečnicový
- 1lžičkaZázvor mletý
- 3kusyChilli paprička
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaSůl mořská
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 4stroužkyČesnek
- 6plátkůMořský ďas
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
41 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
314 mg
Cukr
332 mg
Postup přípravy
- 1Chilli papričky nakrájíme najemno. Jarní cibulky nakrájíme na čtvrtiny – podélně, uschlé konce odřízneme.
- 2Filety mořského ďasa osolíme, opepříme a opečeme na lžíci oleje – nejprve kůží dolů opékáme asi 5 minut dokřupava. Z druhé strany opékáme rybu už jen maximálně minutu.
- 3Na zbylém oleji opečeme česnek, zázvor a chilli papričky. Po dvou minutách přidáme jarní cibulku.
- 4Rybí filety zastříkenem sójovou omáčkou a podáváme se lžící zeleninové směsi z pánve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.