Mořský jazyk na grilu s tatarskou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
40 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, odřízneme černou kůži, bílou oškrábeme. Podél páteře rybu nařízneme od hlavy až k ocasu. Osolíme a opepříme i zevnitř, potřeme olivovým olejem a položíme na rozpálený gril. Grilujeme z obou stran a přitom rybu potíráme olejem. Kousky bílého chleba opečeme na grilu společně s rybou.
  • 2
    Rybu dáme na oválný talíř, posypeme posekanou petrželkou, ozdobíme plátky citronu a podáváme s tatarskou omáčkou, do které můžeme přimíchat trochu rybí pikantní omáčky. Omáčku nalijeme do omáčníku. Opečený chléb servírujeme v košíku na pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.