Mořský jazyk s aromatickým tatarákem z fenyklu

40 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
815 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
41 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
61 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl očistíme, nakrájíme na kostičky a pokapeme šťávou vylisovanou z citronu. Přidáme trochu nastrouhané citronové kůry, polovinu oleje, špetku soli, trochu kopru, nastrouhaný zázvor a necháme cca 30min marinovat.
  • 2
    Mezitím mořský jazyk nakrájíme na kostky a v páře podusíme 3-4min. Rozdělíme na talíře, ochutíme zbytkem oleje, solí a pepřem.
  • 3
    Fenykl slijeme z marinády, promícháme s jogurtem a přidáme k rybě. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.