Mořský jazyk se špenátem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mořského jazyka použijeme filety bez kůže a kostí. Filety osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem. Podlijeme vínem a vodou, podusíme ještě minutu a odstavíme.
  • 2
    Špenátové listy posekáme nahrubo, povaříme je ve slané vodě 2 minuty a následně je podusíme na lžíci másla ještě minutu.
  • 3
    Do pekáčku vložíme špenátové listy i s máslem, ve kterém se dusily, na ně položíme rybí filety, zalijeme bešamelem, který jsme rozmíchali s vinnou šťávou z filetů, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.