Mořský okoun plněný badyánem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
10 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
523 mg
Cukr
466 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou rybu podélně rozkrojíme na břiše a na hřbetě.
  • 2
    Smícháme nasekaný zázvor s rýžovým vínem, kořením pěti vůní a směsí potřeme rybu. Necháme asi 1 hodinu marinovat.
  • 3
    Badyán, nasekanou cibulku, sójovou omáčku a sezamový olej smícháme se špetkou soli. Směsí naplníme okouna a zabalíme jej do alobalu potřeného tukem.
  • 4
    Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 20-25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.