Mořský okoun s citrónem a bazalkou
35 min.
Ingredience
- 8lžicOlej olivový
- 24kusůBazalka
- 1kusCitrony
- 2lžíceCitronová šťáva
- 6kusůRajčata
- 2lžičkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůOkouník mořský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na 220 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Do žáruvzdorné mísy nalijeme olivový olej, obalíme v něm ryby a do břišní dutiny vložíme 3 lístky bazalky a trochu citrónové kůry. Rajčata a ryby okořeníme.
- 2Pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud není maso měkké. Pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.