Mořský vlk s limetovým glazé a zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme glazé. Smícháme limetovou šťávu, zázvorovou šťávu, olivový olej, sójovou omáčku, ochutíme solí a pepřem a odložíme stranou.
  • 2
    Poté nakrájíme najemnno česnek a mrkev a na pánvi s trochou rozpáleného oleje orestujeme. Vyjmeme, do pánve vložíme na půlkolečka nakrájený pórek a rovněž orestujeme. Vyjmeme, vložíme na plátky nakrájenou cuketu a orestujeme.
  • 3
    Rozehřejeme máslo, filety osolíme, opepříme a opečeme, nejprve kůží dolů.
  • 4
    Rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky.
  • 5
    Připravené glazé prohřejeme.
  • 6
    Na talíře rozdělíme orestovanou zeleninu, přidáme rajčata, navrch položíme rybu, přelijeme glazé a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.