Mozeček z vařeného vepřového masa

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
505 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené vepřové maso umeleme s přidáním trochy vývaru.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme kmín, maso a 3 lžíce vývaru. Vše za stálého míchání prohřejeme. Vmícháme vejce a za stálého míchání je necháme srazit.
  • 3
    Při podávání mozeček posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.