Mozeček z vařeného vepřového masa
25 min.
Ingredience
- 1špetkaKmín celý
- 1kusCibule
- 4kusyVejce slepičí
- 300gramůVepřové maso pečené
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1šálekHovězí vývar základní
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
505 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vařené vepřové maso umeleme s přidáním trochy vývaru.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme kmín, maso a 3 lžíce vývaru. Vše za stálého míchání prohřejeme. Vmícháme vejce a za stálého míchání je necháme srazit.
- 3Při podávání mozeček posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.