Mozeček zapečený na lasturách II

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
129 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozeček očistíme, odblaníme a spolu s očištěnými a nakrájenými žampióny podusíme na másle. Vše osolíme a posypeme nasekanou petrželovou natí.
  • 2
    Lastury (pokud nemáme lastury použijeme jednoporcové zapékací misky) vymastíme půlkou sardelového másla. Druhou půlku másla utřeme se sardelemi. Do takto vymazaných lastur navršíme směs a dáme zapéct do rozehřáté trouby na cca 15 min.
  • 3
    Hotové lastury ozdobíme salátovými listy a přidáme dílek citrónu.
  • 4
    Jako přílohu podáváme topinky z bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 4. 2017
Mozeček zapečený na lasturách II
Zajímavý recept 😉