Mozečková omáčka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
250 mg
Cukr
318 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozeček spaříme a odblaníme. Na pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Přidáme mozeček a podusíme 5 minut. Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, pánev zakryjeme a podusíme 20 minut.
  • 2
    Posypeme posekanou petrželkou, zahustíme jíškou, vaříme ještě 5 minut a omáčku odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.