Mrkev s fazolkami na smetaně

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev uvaříme do měkka v osolené vodě, nakrájíme na proužky.
  • 2
    Očištěné fazolky pokrájíme na delší proužky, vložíme do vařící osolené vody a dusíme do měkka. Ocedíme je, necháme okapat.
  • 3
    Potom mrkev i fazolky osmahneme na másle, podlijeme smetanou, podusíme, podle chuti přisolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.