Mrkev s mletým masem
65 min.
Ingredience
- 500gramůMrkev kořen
- 200gramůPórek
- 40gramůMáslo čerstvé
- 2decilitryVíno bílé
- 250gramůMaso mleté - mix
- 10gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou mrkev nakrájíme na nudličky a na polovině rozpáleného másla podusíme 4 minuty. Zalijeme vínem a povaříme na mírném ohni 10 minut. Přidáme pórek na kolečka, osolíme, opepříme a vaříme dalších 10 minut.
- 2Mleté maso osolíme, opepříme a zbylém másle opečeme ze všech stran dohněda. Hotové maso promícháme s mrkvovou směsí a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.