Mrkev s mletým masem

65 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou mrkev nakrájíme na nudličky a na polovině rozpáleného másla podusíme 4 minuty. Zalijeme vínem a povaříme na mírném ohni 10 minut. Přidáme pórek na kolečka, osolíme, opepříme a vaříme dalších 10 minut.
  • 2
    Mleté maso osolíme, opepříme a zbylém másle opečeme ze všech stran dohněda. Hotové maso promícháme s mrkvovou směsí a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.