Mrkev v parmské šunce

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oloupeme a ponecháme na ní trochu zelených výhonků. Povaříme ji v osolené vodě asi 10 minut, potom zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Plátky šunky posypeme nahrubo drceným pepřem. Na každý plátek položíme mrkev a šunku zavineme.
  • 2
    Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a závitky na něm opečeme po všech stranách.
  • 3
    Pokrm upravíme na talíře a posypeme gorgonzolou nakrájenou na kousky. Ozdobíme omytými lístky bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.