Mrkvová polévka
20 min.
Ingredience
- 10gramůOlej rostlinný
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůMrkev kořen
- 15gramůPšeničná krupice
- 400mililitrůVývar zeleninový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Najemno nastrouhanou mrkev osmahneme na oleji, zalijeme vývarem, osolíme a krátce povaříme.
- 2Přidáme rozmíchané vejce s krupicí a znovu krátce povaříme. Před podáváním ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.