Mrkvová pomazánka s uzenou makrelou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
216 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou mrkev jemně nastrouháme do mísy. Přidáme k ní jemný žervé sýr, 2 lžičky zakysané smetany, nadrobno pokrájenou omytou pažitku a vše důkladně promícháme.
  • 2
    Z uzené makrely obereme opatrně maso bez kostí, dáme ho do druhé misky a tyčovým mixérem makrelu rozmixujeme. Poté ji zamícháme k mrkvové pomazánce a podle chuti ji dosolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.