Mrkvový salát s jablky a majonézou
40 min.
Ingredience
- 100gramůMajonéza
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 200gramůJablka
- 1litrVoda pitná
- 400gramůMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Vychladlou mrkev promícháme s oloupanými, na kostičky nakrájenými jablky a s majonézou zředěnou octem. Nakonec salát podle chuti osolíme a osladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.