Mrkvový salát s kukuřicí a ovocem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
7 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oloupeme a nakrájíme na nudličky. Přidáme rozmrazenou kukuřici, omyté, na poloviny překrojené hroznové víno bez peciček a oloupaný, na dílky rozebraný pomeranč.
  • 2
    Omytou pomerančovou kůru zbavíme bílé části, nakrájíme na nudličky a svaříme spolu s pomerančovou šťávou. Zahustíme Solamylem, přilijeme koňak a krátce povaříme. Po vychladnutí přilijeme k salátu.
  • 3
    Nakonec salát dochutíme cukrem a solí.
  • 4
    Podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.