Muflon s česnekem pečený na pivu
80 min.
Ingredience
- 800gramůMufloní maso
- 120gramůSlanina vepřová
- 8stroužkůČesnek
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 80gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
210 mg
Cukr
100 mg
Postup přípravy
- 1Maso necháme několik dní odležet, poté je osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a česnek rozdrtíme.
- 2V pekáči vyškvaříme slaninu, na ní ze všech stran osmažíme maso, k němu přidáme česnek, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Po zhruba 40 minutách odstraníme poklici a maso dopečeme. Maso nakrájíme a ve šťávě povaříme máslo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.