Muflon s česnekem pečený na pivu

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
210 mg
Cukr
100 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso necháme několik dní odležet, poté je osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a česnek rozdrtíme.
  • 2
    V pekáči vyškvaříme slaninu, na ní ze všech stran osmažíme maso, k němu přidáme česnek, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Po zhruba 40 minutách odstraníme poklici a maso dopečeme. Maso nakrájíme a ve šťávě povaříme máslo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.