Mung dhál suchý

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku propereme pod studenou tekoucí vodou a dáme do pánve. Přidáme zázvor, koriandr, mletý kmín, rozetřený česnek, mleté chilli a promícháme. Zalijeme vodou, aby byla čočka ponořená a vaříme, dokud není měkká. Osolíme a přendáme do nádoby, ve které ji budeme podávat. Udržujeme v teple.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi máslo, přidáme chilli papričky, bílý kmín a osmahneme.
  • 3
    Baghár nalijeme na čočku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.