Musaka z vepřové kýty

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
44 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme polovinu oloupané, nadrobno nakrájené cibule. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání zprudka opečeme po všech stranách. Podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Zbylou cibuli necháme zpěnit na rozehřátém oleji, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a omytá, na dílky nakrájená rajčata. Osolíme a dusíme doměkka. Potom vmícháme měkké maso, rajčatový protlak a vše vložíme do olejem vymazané zapékací mísy. Směs zalijeme rozšlehanými vejci smíchanými s nastrouhaným sýrem a chvíli zapékáme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.