Mušle plněné lososem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.
  • 2
    Filety nakrájíme na malé kousky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky.
  • 3
    Šalotku oloupeme a nakrájíme.
  • 4
    Rozehřejeme olej a kousky ryby v něm orestujeme. Přidáme řapíkatý celer, šalotku a kapary, dochutíme solí a pepřem. Přimícháme pesto.
  • 5
    Podlijeme rybím vývarem a necháme táhnout další 4 minuty.
  • 6
    Mušle slijeme a naplníme rybí nádivkou. Upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.