Mušle plněné lososem
30 min.
Ingredience
- 300gramůMušle velké bezvaječné
- 700gramůLosos - filety
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 200gramůCeler řapíkatý
- 40gramůŠalotka
- 2lžíceKapary
- 4lžíceOlej olivový
- 5lžicVývar rybí
- 3lžícePesto
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.
- 2Filety nakrájíme na malé kousky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky.
- 3Šalotku oloupeme a nakrájíme.
- 4Rozehřejeme olej a kousky ryby v něm orestujeme. Přidáme řapíkatý celer, šalotku a kapary, dochutíme solí a pepřem. Přimícháme pesto.
- 5Podlijeme rybím vývarem a necháme táhnout další 4 minuty.
- 6Mušle slijeme a naplníme rybí nádivkou. Upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.