Mušle s pórkovou pěnou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku oloupeme a spolu s pórkem pokrájíme nadrobno, lanýže očistíme a nakrájíme na proužky, pokapeme citronovou šťávou a dáme zatím stranou. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme šalotku s pórkem, orestujeme, přidáme maso z mušlí, osolíme, opepříme a smažíme přibližně 3 minuty. Přidáme lanýže, zalijeme smetanou a povaříme do husta.
  • 2
    Mušle s pórkovou pěnou upravíme na talířky a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.