Myslivecká vajíčka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
860 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme polovinu másla, drůbeží játra nakrájíme na nudličky, žampióny na plátky, šalotku nadrobno a na másle vše zprudka orestujeme. Osolíme a opepříme, zakápneme mysliveckou nebo divokou omáčkou, podlijeme vývarem, promícháme a dusíme, dokud se tekutina neodpaří.
  • 2
    Na jiné pánvi rozpustíme zbylé máslo, rozklepneme čtyři vejce a usmažíme jako volská oka.
  • 3
    Upravíme na dva talíře vždy po dvou vejcích a obložíme orestovanou směsí z první pánve. Na každý talíř ještě přidáme lžíci nakládaného hrášku bez nálevu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.