Myslivecké maso

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
555 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme a posypeme zázvorem.
  • 2
    Ze svíčkové nakrájíme řezy, jen lehce je naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Vepřové kotlety a svíčkové řezy opékáme na sádle s plátky anglické slaniny.
  • 4
    V pánvi na másle podusíme žampiony.
  • 5
    Pečené maso vyndáme a přidáme najemno nakrájenou cibuli a necháme chvilku podusit. Přidáme rajčatový protlak, žampiony, červené víno, tlučený jalovec a špetku tymiánu. Slabě podlijeme vývarem a dusíme s opečeným masem.
  • 6
    Na opečené kotlety dáme svíčkové řezy, anglickou slaninu a přelijeme dušenou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.