Na cibulce kachňátko
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kusKachna divoká
- 2lžíceVíno rýžové čínské
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceOmáčka Hoisin
- 300mililitrůVývar drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
962 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme ve woku olej, osmahneme pokrájenou cibulku, a potom ji shrneme ke kraji pánve. Přidáme nakrájené vykostěné kachňátko na plátky a osmahneme do světlehněda.
- 2Přilijeme víno, cibuli přimícháme k masu, přidáme sójovou omáčku, vývar a omáčku hoisin. Necháme lehce vyvařit. Osolíme a opepříme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.